Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
Specialista na herní počítače, notebooky a telefony
469 811 000Po-Pa: 9 - 12 / 13 - 17
Košík0 Kč
Aktuální akční letáky

ORAVA ES-300 Pákový espresso kávovar

Novinka
ORAVA  ES-300 Pákový espresso kávovar
Výrobce:ORAVA
Kód produktu:i8_2103868
Part number:ES-300
EAN:8586016725813
Záruka:24 Měsíc(ů)
Dostupnost:
na dotaz ZBOŽÍ NENÍ AKTUÁLNĚ SKLADEM. O SKLADOVÉ DOSTUPNOSTI SE INFORMUJTE NA EMAILU, NEBO SI NASTAVTE NÍŽE " SLEDOVAT CENU "
Cena s DPH:3 165 Kč
2 615.7 Kč bez DPH
Dnes objednané zboží můžeme doručit do Termíny jsou platné, pokud zboží objednáte do 16:20 v pracovní den a mimo svátky. Zboží na prodejně bude k vyzvednutí následující pracovní den při objednání do 16:30. O doručení budete informování SMS či e-mailem.
Osobní odběr na prodejně ZDARMA.
ks
Popis

Pákový espresso kávovar

Kód: ES-300

• design s nerezovou úpravou

• nerezová tryska na napěnění mléka pro krémovou pěnu

• 15 bar

• světelná signalizace

Privátní barista od Oravy!

Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.
Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.

Provozní tlak

Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.

Páka na vložení umleté kávy

Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.

Lahodné kapučíno? Žádný problém.

Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.

Kávová klasika z Itálie

Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.

.